Sendikamıza Toplu Katılım Gerçekleşti

Eğitim ve bilim çalışanlarının mali, sosyal ve kültürel haklarının gelişimini sağlamak üzere kuruluşunu gerçekleştiren Eğitim ve Bilim Çalışanları Eşit Haklar Sendikası var olan birçok kurumlar arası ve sınıflar arası eşitsiz ve haksız uygulamaları ortadan kaldırmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eşit Haklar Sendikası attığı cesaretli adımlarla birlikte ortaya koyduğu farklı sendikacılık anlayışı ile çalışanların teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Son zamanlarda eğitim ve bilim çalışanlarının tercihini sendikamızdan yana kullanması, bir çok çalışanının sendika genel merkezimize gelmesi ve de üyeliklerini sendikamızda gerçekleştirmeleri tarafımızca memnuniyetle karşılanmaktadır.

Son toplu katılımın olduğu 05 Nisan 2021 tarihinde Genel Başkan Ahmet Yıldız kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Genel başkan, “Evinize hoş geldiniz, bağımsız sendikacılık anlayışı ile üyelerimizin hak ve menfaatlarını koruyan sistem içinde önemli bir yer edinmeye başlayan Eşit Haklar Sendikası Türkiye’de örnek sendika olacaktır”, “Her üyemizin mutlaka sendikasına sahip çıkması ve sorumluluk alması gerekiyor, gerek web sitesi gerek tüm sosyal medya hesaplarının takip edilmelidir”, “İdeolojik ve siyasi tabanlı sendikacılığın çalışanlara bir şey kazandırmadığını gördük. Bağımsız sendikacılık anlayışı ile Eşit Haklar Sendikası etkinliği ve de mücadelesi ile yeni anlayışın öncüsü olacaktır.’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Eşit Haklar Sendikası olarak sendikamıza katılım sağlayan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.