Avukatlar Günü Kutlu Olsun

Avukatlar Günü dolayısıyla sendikamız Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri sendika avukatlarımıza ziyarette bulundular.

Ziyarete Genel Başkan Ahmet Yıldız, Genel Sekreter Nisan Müge Günay, Genel Teşkilatlandırma Başkanı Hüseyin Alan ve Genel Sosyal İşleri Başkanı Eyüp Akın katıldı. Sendika avukatlarımız olan Av. Ceren Dilek ve Av. Mehmet Akgül’ün nezdinde tüm avukatların Avukatlar Günü kutlanarak kendilerine çiçek takdimi yapıldı.

Eşit Haklar Sendikası olarak, savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu içerisinde olduğumuzu buradan vurgulamak istiyoruz.

Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından oldukça önemli bir görev yapmaktadırlar. Bu bilinçle tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyoruz.

Eğitim ve Bilim Çalışanları Eşit Haklar Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu