Eşit Haklar Sendikası Tanıtım Yazısı Tüm Eğitim Kurumlarında!

Genel Kurul kararıyla kısa adı EĞİT-BİL SEN olan sendikamızın adı “Eşit Haklar Sendikası” olmuş akabinde sendika isim değişikliği tanıtım yazıları başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere tüm Eğitim Öğretim ve Bilim İş Kolu’bağlı diğer Yüksek Öğretim Kurulu, Yüksek Öğrenim, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, Üniversiteler, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ve Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’na gönderilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı, sendikamızın tanıtım yazısını Personel Genel Müdürlüğü imzasıyla tüm 81 İl Valiliği İl, İlçe, Okul ve Kurum Müdürlüklerine gönderilmesi talimatını 15/10/2019 tarihli ve 28892082-915.99-E.20037075 sayılı yazısı vermiştir.

Belirtilen tarihten itibaren sendikamızı ilgilendiren tüm yazışmalar “Eşit Haklar Sendikası” adı ile yazılacak olup, İl İdare ve disiplin kurullarında temsil  edilmemiz yine “Eşit Haklar Sendikası” adıyla olacaktır.

Duyurulur…

Milli Eğitim Bakanlığında kurum ve okul müdürlüklerine gönderilen örnek yazı için tıklayın

Başlık