Erol Atalar-Birliktelik Bizi Güçlü ve Özgüvenli Yapacaktır.

Yıllardır eğitim çalışanları olan mesai ve kadro arkadaşlarımızı yerlerinde ziyaret etmek suretiyle tanışma ve sohbet etme fırsatı buluyorum. İnanın her bir arkadaşımı yıllardır görmediğim kardeşimi görmüşçesine seviniyorum. Ülkemin her köşesinde ne kadar mükemmel arkadaşlarımız var onları görmek ellerini sıkmak hoş sohbet edebilmek ne çok haz veriyor bana; tabi bunun yanı sıra belki dikenidir üzüldüğüm konularda olmuyor değil ideolojik saplantıya sahip arkadaşlarımızın siz ne yapabilirsiniz gibi söylemlerine  maruz kalıyoruz. Çok şey yaptığımızı görmek istemiyorlar bir zahmet edip sitemizi yani http://www.esithaklarsendikasi.org.tr’ u incelemiyorlar.  Daha önemlisi; birlik, beraberlik, samimiyet, arkadaşlık, dostluk kardeşlik işte biz bu ciddiyetle arkadaşlarımızı bir çatı altında toplama hevesindeyiz bunu görmüyorlar bunun altında bir şey arayanlar aslında bizi kendi saplantılarına tehdit gördüklerinden bizlerin birlikteliğine engel olmak istemektedirler. Onlara kızıyor muyum? Hayır kızmıyorum. Zamanla doğruyu görecekler. Bende onlara fütursuzca. (önemsemeyerek, aldırmayarak ve umursamayarak) nereye kadar. Peki yalan ve iftira ile nereye kadar diyorum!!

Eğitim çalışanları adı altında sadece yasalar çerçevesinde sendikacılık yapıyoruz.  İdeolojiden ve siyasetten hep uzak durduk. Sendikamızda ideolojisini ve siyasetini yaymak isteyenlere izin vermedik şimdi bakıyorum da çok iyi yapmışız.

Saygıdeğer arkadaşlarım, kibri, çıkarı hele hele makam derdinden sıyrılarak bölünmelere son verelim artık, birlik bizi güçlü ve özgüvenli yapacaktır.

Saygılarımla;

Erol ATALAR

Not: Genel Sekreterimiz 14 Haziran 2019 tarihinde emekli olmuştur.

One thought on “Erol Atalar-Birliktelik Bizi Güçlü ve Özgüvenli Yapacaktır.

1. Yıllarca farklı sendikalara üye olduk ama birbirimizden habersiz iş hayatımız akıp geçiyordu ne zaman ki kendi kadrolarımıza hizmet eden sendikalar kuruldu ondan sonra farklı şehirlerde de olsak birbirimizi tanımaya başladık, çok sağlam dostluklar kurduk, bilgi alışverişlerinde bulunduk en önemlisi birbirimizden haberimiz olmaya başladı bu birliktelik büyüyerek güçlü temeli olan kendi evimizde olmanın huzuru içinde devam edecek. Sendikamız kurulduğundan bu zamana kadar beraber olduğumuz, aramıza katılan ve katılacak olan kadro arkadaşlarımızla güzel yarınlara temennisiyle, Hayırlı Ramazanlar.