Genel Başkan Ahmet Yıldız’dan Ankara’da yaşanan olayla ilgili açıklama!

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi’nde hizmetli olarak çalışan Murat Ekinci, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü makam odasında yaralayan Murat Ekinci, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Okulda silah sesleri duyulurken, panik yaşayan öğrenciler öğretmenler tarafından kısa sürede tahliye edildi.

Ağır yaralanan görevli ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı.Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan, omzundan yaralanan okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler’in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Ölümle sonuçlanan altında yatan sebeplerin başında gelen “görev tanımlarının olmaması” olduğu düşünülüyor.

Genel Başkanımız Ahmet Yıldız konuyla alakalı açıklamalarda bulunarak twit dizisi yayımladı. İşte Twiter’da yayımladığı mesajlar,