“İnsan Onuruna Saldırı Olarak Mobbing” Konferansa Davet!

Çağımız sorunlarının başında gelen Mobbing, ülkemizde de sıkça karşılaşılan suç haline gelmeye başladı. Özellikle çalışma hayatımızı bizlere çekilmez kılan Mobbing ile alakalı amirlerimiz veya çalışma arkadaşlarımızın rolü nedir? Etkileri nelerdir, nasıl başedilir?

Alanında uzman olan Türkiye’de saygın yazar ve akademi insanı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniv. Öğretim Üyesi Dr. Şaban ÇOBANOĞLU  hayatı zehir eden bu yöntemden korumanın yollarını bizlere anlatacak.

Dr. Şaban ÇOBANOĞLU kimdir, yakından tanıyalım.

1953 yılında Kastamonu’da doğdu. Abdurrahmanpaşa Lisesi’ni birincilikle bitirdi. Dil, iletişim ve insan merkezli öğretilere duyduğu derin ilgi nedeniyle almakta olduğu tıp eğitiminden vazgeçerek, Hacettepe Üniversitesi, Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi’nde filoloji eğitimine yöneldi. Silahlı Kuvvetler adına açılan sınavı birincilikle kazanarak, üniversite eğitimini askerî öğrenci olarak sürdürdü. Müzik ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tiyatro, imaj, diksiyon ve beden dili dersleri aldı. 1978 yılında filolog unvanı ve teğmen rütbesi ile mezun oldu. Silahlı Kuvvetler’in çeşitli öğretim kurumlarında görev aldı. 1981’de İstanbul Üniversitesi, Yeni Türk Edebiyatı Kürsüsü’nde doktora çalışmalarına başladı. Full Bright kursu ve yurt dışı eğitimi nedeniyle çalışmalarını tamamlayamadı. ABD’de dil öğretim yöntemleri ile ilgili değişik eğitim programlarına katıldı. Yazar; Doğu ve Batı kültürleri, bireysel, yönetsel ve küresel iletişim, hipnotik sözlerle etkileme ve ikna sanatı, uluslararası iş kültürü, iş hayatında etik değerler ve davranışlar, kriz ve kaos yönetimi ve siyasal iletişim konularında çok sayıda radyo ve televizyon programına katılmış, çeşitli üniversite ve kurumlarda konferanslar vermiş, dergi ve gazetelerde 50’den fazla makale yayınlatmıştır. Halen İstanbul Kültür Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde “Business English” dersleri koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Ayrıca, Üsküdar Kişisel Gelişim Akademisi Kurumsal Bölüm Başkanı olarak da görev yapmaktadır. İngilizce ve Arapça bilen Çobanoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Önemli konuğumuz önemli konularla, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü 15.00-18.00 saatleri arasında, Kocaeli Fuarıiçi Sivil Toplum Merkezi 8 Nolu salonda bizlere hitap edecektir.

Mobbing konusunda merak edilen;

📌Mobbing Nasıl Anlaşılır,

📌Türleri,

📌Aşamaları,

📌Etkileri,

📌Önlemleri,

📌Hukuki Bilgiler

tüm sorular burada cevap bulacaktır.

Eğitim ve Bilim Çalışanları Eşit Haklar Sendikası olarak, bu önemli sorunu dillendirmek, raporlaştırmak ve çözümü için bakanlığa sunumu yapılacak olan konferansa davetlisiniz.

Detaylı bilgi için kurumsal hattımız olan 086505512796 nolu telefonu arayabilirsiniz.