İstanbul Tuzla’daki Üyelerimizle Biraraya Geldik!

One thought on “İstanbul Tuzla’daki Üyelerimizle Biraraya Geldik!

1. sendika dediğin böyle olmalı üyelerine açık,hesap verebilir,üyelerine sahip çıkabilir, hukuksal anlamda üyelerinin yanında olabilen ,üyelerinin dertlerini dinleyip üyelerinin daima yanında olabilen,katılımcı ve TÜRKİYE genelinde katılımı sağlayabilen güçlü ve etkin tek sendika EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI.bu sendikanın üyesi değilim ancak yakından takip etmekteyim ve çalışmalarınızı taktirle karşılamaktayım sayın başkan ve değerli yöneticiler ben İSTANBULDAN mehmet farklı bir sendikanın üyesiyim .bundan 15 önce bizi kongresine çağırıp hesap veremeyen üyelerinin sorularına cevap veremeyen harcamalarının hesabını veremeyen sendikayı 70 bin tl borca sokan ve 70 tl borçlanmış gösteren sendikada ne işiniz olabilir o senkanın İSTANBUL il başkanımıza sesleniyorum zararın neresinden dönersek kardır diyorum ve ben istifa ediyorum. üyelerinden 1000/15-1000/17 kesen sendika tarihte görülmemiştir.o sendikaya üye olan arkadaşlar kongredeki karmaşıklığı gördünüz sanırım artık ben şahsım olarak o sendikada asla durmayı düşünmüyorum ben bu saatten sonra EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI SENDİKASINA üye oluyorum bizi temsil edecek olan sendika bu sendikadır.