Kamu sendikacılığında bir ilk, Mobbing konulu konferans

Kamu sendikacılığı tarihinde bir ilki gerçekleştiriyoruz, ilk defa üst düzeyde MOBBİNG konusu işlenecek!

Son dönemlerde kamuda intihar vak’alarına sıkça rastlanılmaktadır. Ölüme götüren nedenlerin başında çalışma hayatında şiddet, baskı, yıldırma, ayrımcılık gibi nedenlerin oluşturduğu MOBBİNG gelmektedir. Zira, yakın zamanda Gaziantep’te intihar eden kamu görevlisi Saadet H.’yi ölüme sürükleyen de yine MOBBİNG’ di.

Peki, MOBBİNG nedir?

📌Tarihçesi

📌Nasıl Anlaşılır

📌Türleri

📌Aşamaları

📌Etkileri

📌Önlemleri

📌Hukuki Bilgiler

Konuları kapsayan MOBBİNG konulu konferans sendikamız tarafından 21 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir. Konuşmacı yazar, MOBBİNG hakkında Türkiye’nin en iyi araştırmacılarından biri olan aynı zamanda da “İş Yerinde Duygusal Saldırı ve Mücadele Yöntemleri” kitabı yazarı olan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniv. Öğretm Üyesi Dr. Şaban ÇOBANOĞLU konuğumuz olacaktır.

Konferans ücretsiz olup tüm kamu çalışanları davetlidir.

Not: Katılımın yüksek olacağı düşünüldüğünden sizde zaman kaybı yaşamadan 08505512796 numaralı kurumsal hattımızı arayarak en fazla üç kişilik yer ayırarak bu önemli konferansa dinleyici olarak katılabilirsiniz.