Açılan Dava Üyemizin Lehine Sonuçlandı

Antalya İli Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Yardımcı Hizmetler Sınıfında görev yapan üyemiz Ahmet Y. 7103 sayılı Kanunun 25. maddesi ile 2828 sayılı Kanuna eklenen geçici 16. maddesi kapsamında teknisyen kadrosuna atanmak istemiyle Antalya 5. İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanarak teknisyen kadrosuna geçmeyi hak kazandı.

Başvuru sürecinde sendika avukatımızın hazırlamış olduğu başvuru dilekçesi ile 23 Eylül 2020 tarihinde üyemiz tarafından açılan dava Antalya 5. İdare Mahkemesinde görüldü. Mahkemenin aldığı 2020/2043 Nolu kararla, dava 03 Aralık 2020 tarihinde sonuçlanarak üyemiz lehine karar verilmiştir.

Eğitim ve Bilim Çalışanları Eşit Haklar Sendikası olarak, üyemizin en kısa sürede yeni görevine atanmasını bekliyor, kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.

Dava Karar Sonucu İçin Tıklayın

One thought on “Açılan Dava Üyemizin Lehine Sonuçlandı

1. Yürekten tebrik ediyorum Sendikacılık herkesin yapacağı iş değil üyelerine sahip çıkıp dik duran kaç sendika var. Tüm Memur arkadaşları sendikaya davet ediyorum. Ellerinize gönlünüze sağlık adı üstünde Eşit Haklar Sendikası.