Hukuk

MEM-KAR ve  DİLEK Hukuk bürosu sendikamızın hizmetinde!

Sendikamızın avukatlığına Kocaeli Barosunun önemli avukatlarından Av. Fevzi KARADAŞ, Av. Burhan DİLEK ve Av. Mehmet AKGÜL getirilmiştir.
Genel Başkanımız Sayın Ahmet YILDIZ ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri sendikamızı temsilen, avukatlarımızla yapılan görüşme sonucu gerekli anlaşmalar yaparak, güçlü olan sendikamıza çok önemli avukatlarla anlaşma sağlanarak gücümüze güç katılmıştır. Kurumsallaşma yolunda hızla adım atan sendikamız, üyeleriyle artık daha güvende olacaktır.
Kazandığı davalarla ulusal medyaya konu olan Av. Fevzi KARADAŞ, sendikamızın genel merkezinin bulunduğu ilde ikamet etmekte olup ofisi, Gebze Hacı Halil Mahallesi Adliye Caddesi Güzeltepe İş Merkezinde MEM-KAR Hukuk Bürosudur. Diğer avukatlarımızdan Burhan DİLEK ve Mehmet AKGÜL İzmit Yürüyüş Yolu Dilek Hukuk Bürosunda Avukatlık Hizmetlerini yürütmekte olup, Kocaeli’nde önemli davalarda tercih edilen isimlerdir. Sendikamız üyelerine tamamen ücretsiz hizmet verecek olan avukatlarımız, danışmanlık konusunda her türlü adli idari bilgileri sendikamız üyelerine rahatlıkla sunacaklardır.
Sendikamız üyelerinin tamamına avukatlık hizmeti ve danışmanlık ücretsizdir. Avukatlık ücreti dışında kalan yargılama masrafı ise üyelerimiz tarafından karşılanacaktır. (Dava kazanıldığı takdirde üyemizden talep edilen yargılama gideri üyemize geri verilecektir.)
Dava takip ve vekalet hakkında gerekli tüm belgelerin iki nüsha halinde sendikamız genel merkezine zamanında gönderilmesi gerekmektedir.
Avukatlık hizmetlerinden sendikamız yönetim kurulu üyelerinden herhangi biriyle görüşülerek (İletişim bilgileri aşağıdadır) gerekli ön bilgiler sendikamız avukatlarına bildirildikten sonra üyelerimiz avukatlık hizmetlerinden yararlanacaklardır.
.
Açılacak tüm davalar için üyelerimizden istenecek evraklar.
1- Dava konusuyla ilgili tüm belgeler.
2- Hizmet belgesi (Varsa son 5 yıllık sicil raporları)
3- Vekaletname (İNDİR)
.
Üyelerimize, eğitim ve bilim çalışanlarına duyurulur.
Sendika Telefon:0 850 551 27 96
….