burhan foto

Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası olarak sendikalarüstü bir anlayış ile hareket etmek, eğitim çalışanlarının hak ve hürriyetlerini korumak ve geliştirmek  temel amaçlarımızdan biridir.

Kurumsal yapımızın önemli ayağını oluşturan teşkilatlanma, teşkilatında getirdiği sorumlulukla beraber il/ilçe başkanlıkları oluşturulmaktır. İl ve İlçe Başkanlarının sendika çalışmalarına dinamizm katmak, üyelerin haklarını savunmak, üyelikler yapmak, üyenin gelişimine katkıda bulunmak, sendikal faaliyetler hakkında basın açıklaması yapmak, sendikanın Türkiye’deki çalışmalarını ahenk içinde sürdürmek gibi daha birçok önemli görevleri bulunmaktadır.

Sendikamızın önemli kademelerinde olduğu gibi ilçe başkanlığında da verimlilik karinesi kuralı çerçevesinde zaman zaman değişimler olacaktır.

Bu çerçevede sendikamız Sapanca İlçe temsilciliğinde bayrak değişimi oldu.

Sendikamızın Sapanca İlçe Temsilcisi iken, Sakarya il temsilcisi olarak atanan Remzi TAN’ın yerine ilçede daha önce adını duyuran profesyonel futbolculuk yapan Burhan KIRAL 14/01/2014 tarih ve 2013/47 nolu karar ile Sapanca ilçe başkanı olarak atanmıştır. Sapanca ilçe başkanlığına atanan Kıral’a  bu “onurlu mücadelemizde” yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz.

Sıra No Adı ve Soyadı Görevi Görev Yeri Telefon
1 Burhan KIRAL İlçe Başkanı  Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 0 5326268626

Sapanca İlçe Başkanımızla ilgili basında çıkan haberlerTIKLAYIN

Eşit Haklar Sendikası Sakarya İli Sapanca İlçesi İlçe Temsilcisi Burhan Kıral oldu.” için 6 Yorum

1. Teşekkürler herkese hep birlikte bütün çalışan arkadaşlarımız ile omuz omuza .Güçlü olmak için birlik ve beraberlik
      şart inşallah çıtayı yükseltiriz

1. SAPANCA İLÇE BAŞKANIMIZA ONURLU MÜCADELESİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. GAYRETİYLE, AZMİYLE, BAŞARISIYLA ADINI DUYURAN BURHAN KIRAL SENDİKAMIZ ADINA İLDE VE İLÇEDE BİR ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUM.