Tokat Niksar Eğitim Çalışanları Sendikamıza Geçiş Yaptılar!

Sendikamız her geçen gün büyüyor!

tokat_eğitbilsen

Bağımsız sendikacılık anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası, haksızlıklar karşısında verdiği mücadelesi ile Türkiye’de sendikacılıkta yeni güç olma yolunda. 2012 yılında kuruluşunu gerçekleştiren, “Saygın Meslek, İtibarlı Kadrolar” sloganıyla tüm Türkiye’de etkinliğini sürdüren sendikamız, koyduğu hedef doğrultusunda çalışmalarına hız katarak devam ediyor.

Yaptığımız çalışmalar ve kazanımlarımız kuşkusuz önemli sonuçları beraberinde getiriyor. Bu sonuçlardan biride sendikamıza karşı sempatinin giderek artmasıdır. Resmi sitemize girişler sürekli artarken, diğer taraftan tüm baskılara rağmen cesur adımlar atılarak sendikamıza katılımlar devam etmektedir.

Katılımlar bu kez Tokat İli, Niksar İlçesinden…

niksar_eğitbilsen2

Tokat İl başkanlığında oluşan teşkilatımız her geçen gün güçlenmektedir. Birçok ilçede sendikamıza üyeler kazandıran başkanlık, bu kez Niksar ilçesinde birçok üyelik gerçekleştirdi.

niksar_eğitbilsen

Sendikamıza katılımlarını sağlayan Niksar’lı eğitim çalışanlarına hoşgeldin diyor, verdiğimiz mücadelede bizlerin yanında olacaklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI GENEL MERKEZİ

One thought on “Tokat Niksar Eğitim Çalışanları Sendikamıza Geçiş Yaptılar!

1. Tokat il başkanımız sayın Saffet KARAKOL’ u çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Sendikamıza yeni katılan Niksarlı Eğitim Çalışanlarına Hoş Geldiniz diyorum.