TUZLA İLÇE BAŞKANI KAFUR MERT OLDU!

403246_2792531446583_969950011_n[1]Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası olarak her geçen gün gücümüze güç katıyor, Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde teşkilatlarımızı kuruyoruz. Yine Türkiye’nin ve Marmara Bölgesinin önemli illerinden biri olan İstanbul İli Tuzla İlçesine ilçe başkanlığımızı kuruyoruz.

Sendikamızın üyesi olan arkadaşımızla “onurlu mücadelemize” devam ediyoruz.

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri 24/12/2013 tarihinde Genel Merkezde toplanarak alınan kararla aşağıda bilgileri yazılı bulunan üyemizi il başkanı olarak atamıştır.

Kendisine bu önemli görevde başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz.

S. No Adı ve Soyadı Görevi Görev Yeri Telefon
   1 Kafur MERT İlçe Başkanı Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 0 535 971 83 60

2 yorum yapıldı “TUZLA İLÇE BAŞKANI KAFUR MERT OLDU!

1. EĞİTİM VE BİLİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI ÇATISI ALTINDA HİZMET İÇİN SEFERBER OLAN; MUĞLA İL BAŞKANI CENGİZ DUMAN’ a , TOKAT İL BAŞKANI SAFFET KARAKOL’ a, TUZLA İLÇE BAŞKANI KAFUR MERT’ e, VEZİRKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI BURAK YALÇIN’ a , KOCAELİ İL BAŞKANI İBRAHİM ELİK’ e GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM.
    REMZİ TAN
    SAKARYA İL BAŞKANI