Üyelik çalışmalarımızda birçok çalışan sendikamıza geçiş yaptı!

Mücadelesini eşit haklar için yürüten, bulunduğu Eğitim, Öğretim ve Bilim İş Kolunda Bakanlık ve sınıflar arası eşitsizliği bitirmeyi amaçlayan Eğitim ve Bilim Çalışanları Eşit Haklar Sendikası eylem, yazışma ve ziyaretlerle etkinliğini sürdürürken aynı zamanda da saha çalışmalarına hız katarak üyelik çalışmalarına ara vermeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Sendikal faaliyetler kasamında Kocaeli ve Sakarya İlçelerindeydik!

Teşkilatlanma çalışmalarına Genel Başkan Ahmet Yıldız, Genel Sekreter Nisan Müge Günay, Genel Teşkilatlandırma Başkanı Çetin Öge ve Genel Sosyal İşleri Başkanımız Reyhan Gülmez katıldı. Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz eğitim çalışanları ile buluşurken sendikanın bugüne kadar yaptığı çalışma, aldığı kazanımlar ve çalışanlara kattığı değerler anlatıldı.

Yönetim Kurulumuz çalışmlarına Kocaeli Kartepe İlçesinden başlarken gün içerisinde Sakarya Erenler ve  Akyazı İlçelerini de ziyaret ederek çalışmalarını tamamladılar. Gidilen her kurumda ilgiyle karşılanan Yönetim Kurulu Üyelerimiz yapılan ziyaret sonrası birçok eğitim çalışanı bulundukları sendikalarından istifa ederek sendikamıza geçiş yaparken, birçok çalışan ise geçiş sözü verdi.

Sendikamıza katılımı sağlayan eğitim çalışanlarına mücadelemize hoş geldiniz diyoruz.

Üyelik çalışmalarından bazı kareler:

Kapat

Başlık